Hvorfor kommer runde pizzaer i firkantede æsker?

Hvorfor kommer pizzaerne ikke i runde papkasser?Det er klart, at procesomkostningerne er den primære indflydelsesfaktor.Den firkantede pizzakasse er tydeligvis lettere at lave (mens den runde pizzakasse ikke er praktisk at behandle, meget svær at lave), produktionsprocesomkostningerne er lave, og alsidigheden er stærk.Og pizzaindustrien bryder sig ikke rigtig om at disrupte papindustrien.Papkasser fremstilles normalt med kanter (dvs. kvadratiske eller rektangulære), fordi de både kan laves i ét stykke og stables pænt.

微信图片_20221209094828

Fordelen ved at lave en rund pizzaæske ville primært være æstetisk.Det kommer ikke til at spare plads over en kantet kasse.Når det drejer sig om frosne pizzaer, risikerer stabling af tærter lodret, at de ruller malplaceret.Det er bare dårlig pizzahåndtering.

Vil vi nogensinde se en radikal gentænkning af pizzaboksen?Nogle mennesker har prøvet.I 2010 søgte Apple patent på en rund pizzabeholder med huller, så fugt kan slippe ud.Det bruges i virksomhedens food courts.Et andet firma, World Centric, designede en komposterbar rund kasse i 2018, som kan bruges til at genopvarme pizza.Et lignende produkt blev testmarkedsført af Pizza Hut i 2019. Alle designs pralede af at holde pizzaer varmere og sprødere i længere tid, men ingen er blevet allestedsnærværende.

Hvis du har en interessant idé, er du velkommen til at kontakte Ningbo Tingsheng Import & Export Co.,Ltd.Det er en professionel producent af papirprodukter.

Ningbo Tingsheng Import & Export Co., Ltd leverer forskellige størrelser afpizza kasser, størrelsen kan også tilpasses.Virksomheden leverer også andre papirprodukter som f.eksSlik æske, madpakke,Sushi boksog så videre.

I dag er papirprodukter mere og mere vigtige i vores daglige liv, det vil være fremtidens trend.

 


Posttid: Dec-09-2022